2019-07-22 04:42:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A közlekedéssel legyen óvatos!

Napi horoszkóp július 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold belépett ma az ön napjegyébe, bármivel kapcsolatosan ma gyorsan véleményt alkot, ami nagyon pontos is lesz. Ha ügyének előmeneteléről van szó, az eszközöket egyszerűen megragadja, véleménye kimondásában nyílt, cselekvésében kissé elhamarkodott.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön uralkodó planétája a Vénusz, amely a harmadik sorsterületén halad át, a mai nap alkalmas arra, hogy kéréseit hivatalos, írásos formában megfogalmazza és beadványait benyújthatja, biztos, hogy az ön előnyére fogják elbírálni. Célja érdekében rövidebb utat is tehet, az utazás alatt felüdül és gondolait rendezheti.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön második sorsterületén halad át a Vénusz, ezért hajlamos ma partnerét tulajdonának tekinteni. Ezt partnere nem hagyja szó nélkül, de ön olyan ékes szólóan tud beszélni, hogy párja elnézően eltekint a vitatkozástól.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Mars az ön második sorsterületén arra készteti, hogy a pénzügyekre koncentráljon. Nem idegen öntől a túlzott takarékoskodás, de most szívesen meg is osztja szeretteivel a pénzét, és boldogan záródik a mai nap.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az első sorsterületén halad át a Mars, amely közelít a Jupiter trigonjához. Ön kiváló egészségnek örvend, életerőtől, önbizalomtól duzzad és ez a kombináció óriási erőbedobással jár, mivel a Jupiter az ön ötödik sorsterülete felett áll, ezért vállalkozásait vagy szerelmi életét siker koronázza.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A részletek iránti érzékenységére ma nagy szüksége lesz, mert bonyolult üzleti tárgyaláson kell részt vennie. De ön képes lesz világosan és hatékonyan átfogni az alapokat, így számítani lehet arra, hogy a szerződéseknek kedvező lesz a kimenetele egy picit később.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ön többnyire könnyedén sajátít el új ismereteket, előnyös az ön számára az olyan munkahely, ahol időnként rövidebb utazásokat kell tenni, így lesz ez a mai napon is, mert önnek most beszámolót, véleményt kell mondania. A közlekedéssel legyen óvatos!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Tele van ma életenergiával, és magabiztossággal, feladatait befejezi, össze is dolgozhat másokkal, bemutatókat tarthat csak azért, hogy előmozdítsa érdekeit. Bármit megtehet, csak ne üldögéljen, értékes fejlődési szakaszt szalasztana el.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma roppant energikus és életerővel teli, tud hatni az emberekre és ma sikeres összmunkát végezhet, vagy akár tárgyalásokat is folytathat. Figyeljen másokra is, és akkor minden rendben lesz. A sport megfelelő megoldás lehet feles energiája levezetésére.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Kedvező alkalom, hogy belevágjon egy újabb feladatba, amiért elismerést kaphat, energiaszintje annyira magas, hogy ha nem talál megfelelő levezetésre, akkor nyughatatlan és ingerlékennyé válhat embertársaival szemben. Végezzen valamilyen kedvére való feladatot.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A rengeteg erő amit most önmagában érez, meggondolatlan, lobbanékony, ingerült viselkedésre hajlamosít, hacsak le nem dolgozza megfelelő módon. Ez az a pillanat, amikor energiáit elvégzendő feladataira összpontosíthatja, leginkább a nem túl aprólékos munkával hasznosíthatja ezt az energiát.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold az ön második sorsterületén halad át, kellemes fényszögekkel sugározva, ez a nap a tervkészítés időszaka. Szervezze át az otthoni munkamegosztást is, így sok időt, energiát spórolhat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: